پس از تصويب پيشنهاد پايگاه خبري صبح گناباد مبني بر برگزاري جشنواره مردمي نان مرغوب در شهرستان گناباد ، صبح امروز دوشنبه ، با شركت نانوايان شهرستان در كارگاه آموزشي ، اين جشنواره رسما آغاز شد .

به گزارش صبح گناباد ، در اين جلسه كه توسط معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي گناباد و با حضور روساي ادرات صنعت ، معدن و تجارت ، اداره غله ، اتاق اصناف ، اتحاديه نانوايان ، نماينده فرمانداري ، مديريت سايت صبح گناباد و كليه متصديان نانواييهاي سطح شهرستان و با هدف ارتقا. سطح آگاهي متصديان نانواييها در حصوص رعايت مسائل بهداشتي و بهبود فرآيند توليد نان برگزارشد ، پس از قرائت كلام الله مجيد ، مسئولين حاضر در اين جلسه به طرح ديدگاهها و نقطه نظرات خويش پرداختند .

جزييات و اهداف طرح جشنواره مردمي نان مرغوب نيز توسط مدير سايت صبح گناباد تشريح شد . براساس اين طرح كه با هدف بهبود كيفيت نان شهرستان به منظور پيشگيري از هدر رفت و اسراف نان و بيماريهاي ناشي از مصرف نان نامرغوب و همچنين رتبه بندي كيفي اعضاي صنف نانوايي صورت ميگيرد ، هرواحد صنفي از سه طريق مورد تحت نظارت جدي مردم و كارشناسان قرار خواهد گرفت .

در اولين گام فرمهاي ارزشيابي با مشاركت اتحاديه صنف نانوايان ، كارشناسان دانشگاه علوم پزشكي و ادارات صنعت و معدن و تجارت و همچنين اداره غله شهرستان تهيه و در بين مراجعه كنندگان به نانواييها توزيع ميشود .
نمونه اي از اين فرم نيز روي سايت صبح گناباد قرار ميگيرد تا كاربران محترم بتوانند با رويت فرم ارزشيابي به نانوايي مورد نظر راي دهند . علاوه بر آن كارشناسان ذيربط نيز به طرق محسوس و نامحسوس با مراجعه به اين واحدهاي صنفي ، بصورت تخصص بر كاركرد اين واحدها نظارت و ارزشيابي خواهند كرد .
به اين ترتيب هر واحد نانوايي گناباد در طي اين مدت در حكم يك غرفه نمايشگاهي عمل خواهد كرد كه در معرض قضاوت جدي مردمي قرار ميگيرد . لازم به ياد آوري است گام دوم اين طرح كه از روز 22 بهمن ماه با توزيع فرمهاي ارزشيابي و انتشار اينترنتي آن از سوي سايت صبح گناباد آغاز و به مدت يكماه ادامه خواهد داشت .
نتايج اين جشنواره نيز علاوه بر انتشار از طريق رسانه هاي شهرستان ، در محل نانواييها نصب و همچنين به واحدهاي صنفي كه موفق به اخذ رتبه هاي اول تا پنجم شهرستان شوند ، لوح تقدير و هدايايي تقديم خواهد شد .

در اين جلسه همچنين مهندس افتخاري رييس اداره غله شهرستان و كارشناسان دانشگاه علوم پزشكي ، با توجه به نقش اساسي سبوس گندم در ارتقاء كيفيت نان و پيشگيري از ابتلاي مردم به بيماريهايي نظر فقر آهن و كلسيم ، چاقي ، ديابت و بعضي از سرطانهاي دستگاه گوارش ، بر اهميت فوق العاده استفاده از آرد سبوس دار در توليد نان تاكيد كردند و مقرر شد براي فرهنگ سازي و ارتقاء اگاهيهاي عمومي براي استفاده از آرد سبوس دار اقدامات عملي انجام شود .
اضافه کردن نظر