از برگزاری کنگره ملی خواجه اختیار منشی گنابادی توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گناباد، اندکی بیش از یک سال گذشته ، خبر برگزاری نمایشگاه خوشنویسان تعلیق نویس در تهران و تشکیل کمپین احیای خط تعلیق ما را مسرور کرد. اینک در غرب ایران یکی از خوشنویسان بزرگ آن پیشنهادی مطرح کرده است.

به گزارش صبح گناباد ، رویدادسازی چیز عجیبی نیست. به راحتی میتوان اندیشه و آرمان خود را تا اقصا نقاط ایران گسترش داد. از برگزاری کنگره ملی خواجه اختیار منشی گنابادی توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گناباد، اندکی بیش از یک سال گذشته ، خبر برگزاری نمایشگاه خوشنویسان تعلیق نویس در تهران و تشکیل کمپین احیای خط تعلیق ما را مسرور کرد. اینک در غرب ایران یکی از خوشنویسان بزرگ آن پیشنهادی مطرح کرده است. متن خبر را بخوانید
◾️مدرس و عضو انجمن خوشنویسان ایران گفت: باید یک روز در تقویم ایران به نام گناباد و خواجه اختیار منشیگنابادی چهرهٔ نامدار تعلیق تاریخ ایران ثبت شود.
▪️غفور اسکندری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در ایذه درباره کنگره ملی خواجه اختیارمنشی گنابادی که نهم اسفند در گناباد برگزار شد، اظهار کرد: استاد حسین فیضآبادی خوشنویس خط شکسته و تعلیق در کنار دیگر خوشنویسان و استادان هنر اقدام به برگزاری کارگاه خط تعلیق کردند.
وی افزود: از کارهای مهم این کنگره برگزاری نمایشگاه خوشنویسی و ارائه آثار تعلیق خواجه اختیارمنشی گنابادی و تنی چند از خوشنویسان ایران بود.
مدرس و عضو انجمن خوشنویسان ایران گفت: در این کنگره با رویکرد فرهنگی هنری و بزرگداشت خواجه اختیارمنشی گنابادی از تندیس خواجه اختیارمنشی پردهبرداری و تمبر یادبود این چهره نامدار خوشنویسی امضا شد.
اسکندری تصریح کرد: کنگره تعلیق کار بزرگی بود که از سوی خوشنویسان و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گناباد اتفاق افتاد و میدان و بلواری نیز به نام خواجه اختیار منشی گنابادی نامگذاری و تندیس این خطاط نامدار ایرانی هم پس از رونمایی در ابتدای بلواری که مزین به نام اوست، نصب شد.
مدرس و عضو انجمن خوشنویسان ایران اظهار کرد: در کنگره ملی تعلیق، بزرگانی چون امیراحمد فلسفی، حمیدرضا قلیچخانی، حسین فیضآبادی، حجت امانی، پروانه طاهریموسوی و جمعی از فرهنگمداران و اهالی هنر حضور داشتند.
▪️اسکندری تأکید کرد: باید یک روز در تقویم ایران به نام گناباد و خواجه اختیار منشیگنابادی چهره نامدار تعلیق تاریخ ایران ثبت شود.
وی افزود: خط تعلیق را بهطور رسمی سال ۱۳۸۵ در شاهینشهر آغاز کردم و حس بسیار خوبی نسبت به این شهر و استان هنرپرور اصفهان دارم.
به گزارش آنا در این کنگره ملی، غفور اسکندری از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایذه و مدرس و عضو انجمن خوشنویسان ایران به همراه استاد حسین فیضآبادی خوشنویس خط شکسته و تعلیق در کنار دیگر خوشنویسان و استادان هنر اقدام به برگزاری کارگاه خط تعلیق کردند.
اضافه کردن نظر